FALD-IND

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1227 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Fald-Ind. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 jun 2024 at 15:21 Bestilte stor ordre på 9 pizzaer. Fik Rigtig god service på trods af egne fejl i bestillingen.
8 jun 2024 at 20:25 jeg fik maden hurtiger end hvad appen sagde og den smagte virkelig godt
25 maj 2024 at 8:11 Fik pizza af gennemsnitskvalitet, helt ok til prisen. Afhentede selv og de var klar til tiden.
30 apr 2024 at 20:59 Var ulækkert da ieg fandt et stykke plastic i burgeren , så skuffende
14 apr 2024 at 19:36 Det smagte ingenting og var over smurt med dressing…. Trist oplevelse
11 apr 2024 at 19:45 Bestilte en pasta ret, den var kold og smagte underligt .. så endte i skraldespanden. Handler ikke der igen
11 apr 2024 at 19:45 store portioner der var varme og velsmagende
10 mar 2024 at 18:47 Jeg bestilte Fald in gryde som smagte godt men lidt for tørt
28 jan 2024 at 18:03 Maden var god. Leveringstiden var ikke tilfredsstillende. Ved bestilling stod der 30-45 min. Ved bekræftelse gik der en time, men ved levering var det gået 85 min. Derudover betalte jeg 4 kr for en pose, som jeg ikke fik.
6 dec 2023 at 19:26 Lunt mad istedetfor varmt, havde bestilt ekstra sovs til den ene ret, det var der ikke!
1 dec 2023 at 21:25 Fik besked om maden kom kl 20,00, kom kl 20,35 og pisse kold pizza og kylling med pommes , aldrig mere der fra
30 nov 2023 at 19:45 Fra bestilling til levering, 2 timer. Maden var kold. Maden er stadig god derfra. Men hey, ærlighed om leveringstidspunkt. Det er lang tid at holde to små børn hen, med ventetid i det uvisse.